CE ESTE GLETUL MECANIZAT?

Gletul mecanizat este o inovație tehnologică pentru aplicarea gletului la o calitate excelentă, uniform, într-un timp foarte scurt, fără pierderi de material, lucrările putând fi realizate chiar și de către o singură persoană.

CUM SE REALIZEAZĂ?

Aplicarea mecanizată a gletului se realizează cu o pompă airless de mare productivitate, în care se introduce gletul. Acesta este apoi transportat printr-un furtun și aplicat uniform pe perete cu ajutorul unui pistol de pulverizare.

https://expert-construct.ro/wp-content/uploads/2017/09/anuntul_40_poza_2_large-600x300.jpeg

AVANTAJE

  • Timp scurt de execuție: O locuință poate fi gletuită într-o singură zi, în comparație cu gletuirea clasică ce poate dura până la câteva zile.
  • Productivitate ridicată: Datorită folosirii unei pompe de glet airless, se poate ajunge la suprafețe gletuite de până la 500 mp/zi
  • Calitate ridicată: Obținerea de pereții foarte drepți, suprafețe foarte fine, distribuție uniformă a materialului, ne având parte de fisuri sau crăpături, datorită folosirii unor gleturi de calitate, ce sunt amestecate perfect. În plus, în cazul aplicări mecanizate, uscarea materialului este uniformă
  • Minim de personal: Aplicarea gletului mecanizat poate fi realizat chiar și de o singură persoană, cu un efort redus față de gletuitul manual, această metodă reducând la maxim nevoia de șmirgheluire.
  • Economii de costuri: În cazul aplicării manuale a gletului, vor fi întotdeauna pierderi de 5-10% material. Însă în cazul aplicării mecanizate a gletului, aceste pierderi de materiale sunt reduse la minim, rezultând în reduceri semnificative de costuri.
  • Prețuri avantajoase: Datorită economiei de resursă umană și timpul redus de execuție, prețul cu manopera este mai mic.