CE SERVICII DE PLACĂRI CU GIPS CARTON PUTEM EXECUTA?

Echipa noastră poate executa orice tip de montare gips carton: placări pereți prin lipire sau pe structură metalică ori din lemn. Montăm pereți despărțitori,  tavane,  scafe și nișe.

Montăm rigips atât pentru corectarea denivelărilor la nivelul pereților sau tavanelor, dar și pentru o izolare termică sau fonică a camerei, aceasta fiind una dintre cele mai ieftine soluții în acest sens.

 

INOVAȚII

Folosim cele mai inovatoare produse in materie de placi de rigips, una dintre ele fiind placile Habito, care conțin tocătură de fibră de sticlă în miezul de ipsos și feţe rezistente din hârtie specială, ce dau o rezistență sporită peretelui  pentru a facilita fixarea elementelor de mobilier, a  echipamentelor multimedia, a aparatelor electrocasnice, a galeriilor de perdele, cuiere, rafturi sau alte sarcini, direct pe suprafaţa plăcii.

Pentru încăperile cu o umiditate ridicată, folosim rigips tratat rezistent la umiditate.

 

PLACĂRI DE DESIGN

https://expert-construct.ro/wp-content/uploads/2017/09/descărcare-1-600x300.jpg

Executăm la cerere elemene de design din gips carton cum ar fi nișele sau scafele, care sunt soluția ideală pentru  un design interior spectaculos, putând în acelaș timp acoperii țevi sau denivelări nedorite.